Premium Barber & Men Store — Amsterdam

Herenkapper Amsterdam

HIS Amsterdam is al jaren dé premium herenkapper van Amsterdam. Onze barbershop en herenkapperszaak bestaat sinds 2007 en is inmiddels een begrip in Amsterdam. Iedere man is anders en ook elk herenkapsel vraagt om een individuele behandeling. Bij ons dus geen standaard knipbeurt, maar een knipbeurt met kapsel- en eventuele baardstyling op maat. Bij HIS Amsterdam word je haar verzorgd door een ervaren herenkapper die rekening houdt met jouw wensen. Zo creëren we voor elke man het beste kapsel, met een look die bij je past. Maak een afspraak voor het knippen van je haar door middel van onderstaande button.

Afspraak maken

Heren knippen en stileren

Bij HIS Amsterdam draait het niet alleen om het knippen en stylen van je haar, maar ook om het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer waarbij jij je op je gemak voelt. Onze kappers zijn gespecialiseerd in mannenkapsels en helpen je bij het vinden van de stijl die bij jou past.

Herenkapper Amsterdam met groot aantal behandelingen

We bieden verschillende soorten haarbehandelingen aan en in veel gevallen bieden we meer aan dan alleen het knippen van het haar. Bij een All-in Men’s Barber Haircut trimmen we bijvoorbeeld ook naar wens de wenkbrauwen en het oor- en neushaar. Bij de Premium Haircuts ontvang je veel extra’s, zoals een scalpreiniging, hoofd- en nekmassage, Peel Mask of een Eye Treatment. Ben je 16 jaar of jonger? Dan is de Young Men’s Hair Cut geschikt voor jou.

Grijs haar

Wil je af van je grijze haren? Ook dan kun je terecht bij HIS Amsterdam, de herenkapper in Amsterdam. Ga voor een uitgebreide Men’s Grey Hair Treatment met American Crew Precision Blend, voor een natuurlijke grijsdekking.

Prijslijst knipbehandelingen

All in Men’s Barber Haircut

Een echt meesterwerk van onze herenkapper. Omvat het reinigen en stileren van het haar, het haar vrij maken van de nek, het trimmen van neus, oor en wenkbrauwen, het föhnen & stylen van het haar en een afsluitende reinigende, verkoelende toner en warme handdoeken.
€ 46,–

Student Hair Cut

Speciaal voor Studenten en scholieren. Omvat het tailor-made knippen en stylen van het haar. Na vertoon van Je collegekaart wordt het voordelige studententarief afgerekend.
€ 38,–

Young Men Hair Cut

Speciaal voor de jonge mannen onder ons. Op maat gestileerd haar voor stoere helden tot 16 jaar.
€ 35,–

Premium Hair + Scalp Treatment

Een zeer ontspannende haarbehandeling! Onze Barber Haircut met veel extra’s zoals scalpreiniging, het conditioneren van het haar en een hoofd-nekmassage.
€ 60,–

Premium Haircut + Eye Mask

Een oogverfrissende haarbehandeling! Onze Barber Haircut met als extra een oogmasker voor vermoeide ogen.
€ 60,–

Premium Haircut + Peel Mask

Mooi Haar Stralend Gezicht! Onze Barber Haircut met als extra een Peel Off Masker voor een intensieve reiniging van het gezicht.
€ 70,–

Premium Haircut + Face Mask

Mooi haar Schoon gezicht! Onze Barber Haircut met als extra een zelfschuimend reinigend gezichtsmasker.
€ 70,–

Barbers Haircut & Clean Shave

Geniet met voordeel van onze Barber Haircut en Traditional Clean Shave.
€ 70,–

Barber Haircut & Beard Shape

Geniet met voordeel van onze Barber Haircut en Barber Beard Shape.
€ 70,–

Barber Haircut & Head Shave

Geniet met voordeel van onze Barber Haircut en Barber Beard Shape.
€ 70,–

Men’s Hair Color

Het grey precision blending system van American Crew is speciaal ontwikkeld voor mannen. Precision Blend zorgt voor een natuurlijke grijsdekking.
€ 40,–

Haarproducten verkrijgbaar bij herenkapper Amsterdam

Om je kapsel gezond en in de gewenst stijl te houden heb je de juiste haarproducten nodig. Ook die koop je bij HIS Amsterdam. Kom langs in onze barbershop of bestel je scheerspullen, haarproducten en toiletartikelen via onze webshop.

Heb je nog vragen over een van de knipbehandelingen? Neem dan contact op door te bellen.

Een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button.

Afspraak maken

Over HIS Amsterdam

Bij HIS Amsterdam knippen we je haar en scheren of trimmen we je baard. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het waxen van lichaamshaar, een massage en een gezichtsbehandeling. Kom langs voor één van onze behandelingen of shop je favoriete items in onze scheerwinkel.

Contactgegevens

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks