Premium Barber & Men Store — Amsterdam

Massage mannen Amsterdam

Het dagelijks leven is vaak druk en een moment van complete ontspanning vinden kan dan erg lastig zijn. Bij HIS Amsterdam bieden we een classic body massage voor mannen aan die het lichaam en de geest helemaal tot rust brengen en stress vermindert. Onze ervaren masseurs geven een heerlijke massage van 30 of 60 minuten die veel meer voordelen met zich meebrengt dan enkel een moment van rust. Met onze massage houd je onder andere spieren soepel, bevorder je de bloedcirculatie en verbeter je de afvoer van afvalstoffen in je lichaam. Boek via de onderstaande button direct jouw massage speciaal voor mannen in Amsterdam.
Afspraak maken

Wat gaan we doen bij een massage voor mannen?

Onze masseur richt zich tijdens de classic body massage op je rug, schouders, nek, je hoofd en ook je benen en voeten. Om de massage optimaal uit te kunnen voeren lig je zowel op je buik als op je rug. Voordat de massage begint, brengt de masseur een heerlijke etherische olie op je lichaam. Deze olie bevat voedende en activerende werkstoffen die helpen bij het herstel en het zacht maken van de huid. Nadat de olie aangebracht is, start de masseur met de massage. Hiervoor gebruikt hij verschillende technieken, zoals strijkbewegingen, kloppen, schudden, kneden en vibreren.

Voor wie is een mannen massage bedoeld?

De classic body massage bij HIS Amsterdam is bedoeld voor mannen die hun lichaam en geest compleet tot rust willen laten komen en stress willen verminderen. Stress kan vaak de oorzaak zijn van een aantal verschillende gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld:

  • Pijnlijke en vastzittende spieren
  • Vormen van rugpijn
  • Klachten aan nek en schouders
  • Chronische pijn
  • Hoofdpijn en migraine

De classic body massage die we aanbieden in Amsterdam kan deze gezondheidsklachten verminderen en in sommige gevallen doen verdwijnen.

De voordelen van een classic body massage voor mannen

Naast een moment van totale rust en ontspanning, brengt onze classic body massage voor mannen veel meer lichamelijke en geestelijke voordelen met zich mee. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

Versoepeling van spieren

Door de warmte die vrijkomt en de druk die onze masseur met verschillende technieken uitoefent, vermindert de spanning die op je spieren staat. Hierdoor herstellen je spieren sneller en voelen ze soepeler aan.

Stimuleren van de doorbloeding

Een classic body massage zorgt voor meer flexibiliteit in de huid en pezen met als gevolg een betere doorbloeding. De gestimuleerde doorbloeding brengt het lichaam beter in staat om afvalstoffen af te voeren en juist meer zuurstof aan te voeren.

Mentaal een beter gevoel

Mentaal werpt een classic body massage ook zijn vruchten af. Het kan namelijk een gevoel van stress en depressiviteit verminderen. Daarnaast zorgt de warmte die vrijkomt bij de massage voor een opwekking van je gelukhormonen, waardoor je beter in je vel gaat zitten.

Hogere weerstand

Je immuunsysteem krijgt van onze massage ook een echte boost. Hierdoor ben je minder vatbaar voor verkoudheden, griep en andere ziektes en infecties.

Prijslijst classic body massage Amsterdam

HIS Classic Body Massage (1/2 uur)

€ 45,-

HIS Classic Body Massage (1 uur)

€ 90,-

Afspraak maken

Ga voor het hele pakket

Onze barbershop biedt veel meer dan alleen massages voor mannen. HIS Amsterdam is dé plek voor een fris kapsel en een strak bijgewerkte baard, maar ook voor een heerlijke gezichtsbehandeling en het laten waxen van lichaamsbeharing. Bekijk onze andere diensten en maak vandaag nog een afspraak.

Maak via de onderstaande button gelijk een afspraak voor jouw classic body massage. Heb je nog een vraag over onze deze massage of over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Over HIS Amsterdam

Bij HIS Amsterdam knippen we je haar en scheren of trimmen we je baard. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het waxen van lichaamshaar, een massage en een gezichtsbehandeling. Kom langs voor één van onze behandelingen of shop je favoriete items in onze scheerwinkel.

Contactgegevens

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks