Premium Barber & Men Store — Amsterdam

Gezichtsbehandeling mannen Amsterdam

Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van een gezichtsbehandeling en goed verzorgd uitziende huid. Het ondergaan van een gezichtsbehandeling helpt de huid te verjongen en te laten stralen. Het draagt bij aan een ontspannen en zelfverzekerd gevoel. Bij HIS Amsterdam werken we met 99,9% natuurlijke ingrediënten, waardoor je na de behandeling een heerlijk zachte huid hebt. Boek nu een gezichtsbehandeling in Amsterdam bij HIS.

Afspraak maken

Reinigen en verzorgen van de huid

Om een gezonde en stralende huid te krijgen en te behouden is huidverzorging erg belangrijk. Bij HIS Amsterdam bieden we verschillende facial behandelingen aan, speciaal voor mannen. Met het reinigen van het gezicht verwijderen we vuil en onzuiverheden. Vervolgens verzorgen we de huid door het aanbrengen van hydraterende producten.

We bieden de volgende gezichtsbehandelingen aan:

Barber Face Cleansing

De Barber Face Cleansing bestaat uit het wassen van je gezicht, het bedekken van je gezicht met warme handdoeken en een reinigende scrub. Aan het einde van deze gezichtsbehandeling voorzien we je huid van een beschermende crème.

Barber Shave Facial

Kies je voor een HIS Barber Shave Facial in Amsterdam? Dan krijg je een gezichtsbehandeling inclusief scheerbeurt. De Barber Shave Facial begint met het aanbrengen van pre-shavecrème en het bedekken van je gezicht met warme handdoeken. Vervolgens scheren we de huid glad en wassen we jouw gezicht, gevolgd door een scrub. Tot slot verzorgen wij de huid met een huidherstellende en hydraterende gezichtsverzorging.

Premium Barber Face Cleansing

Onze HIS Premium Barber Face Cleansing is een intensievere gezichtsbehandeling voor mannen in Amsterdam. Hierbij krijg je eerst een uitgebreide face-wash met een gezichtsstomer. Wij verwijderen hierna onzuiverheden uit de huid en met behulp van een diep reinigend masker geven we jouw gezicht de opfrisbeurt die het nodig heeft. De Premium Barber Face Cleansing eindigt met een gezichtsmassage en hydraterende verzorging van de huid.

Voordelen van een gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling heeft meerdere voordelen. Zo heeft een gezichtsbehandeling positief effect op de gezondheid en flexibiliteit van de huid. Daarnaast is het ontvangen van een gezichtsbehandeling een verwenmomentje om heerlijk te ontspannen.

Bij een gezichtsbehandeling kunnen wij onzuiverheden verwijderen, zoals mee-eters, roodheden en helpt tegen een droge huid. Na de gezichtsbehandeling loop je met een zacht, glas en fris gezicht naar buiten.

Combineer je behandeling

Bij HIS Amsterdam kan je de gezichtsbehandelingen combineren met andere behanelingen. Indien gewenst vullen we de facial aan met een andere verzorgende of ontspannende behandeling. Combineer je gezichtsbehandeling bijvoorbeeld met een trimsessie of knipbeurt door onze barber.

Mocht je naast het verzorgen van jouw gezicht ook toe zijn aan totale ontspanning? Neem er dan een professionele massage voor mannen bij. Hiermee ontspan je alle spieren, verminder je stress, bevorder je de bloedsomloop en verbeter je je stofwisseling.

Welke producten gebruiken we?

Bij onze gezichtsbehandelingen maken we gebruik van hoogwaardige barberproducten. We selecteren deze met de grootste zorg en werken uitsluitend met topmerken als Barber Pro, Baxter of California, D.R. Harris en Mr. Bear. Bij HIS Amsterdam verwennen wij jouw gezicht met het beste van het beste.

Prijslijst gezichtsbehandeling mannen Amsterdam

Barber Face Cleansing

Gezichtsreinigende barbiersbehandeling met intensieve scrub en een beschermende huidverzorging.
€ 50,-

Barber Shave Facial

Gezichtsreinigende barbiersbehandeling met intensieve scrub en een beschermende huidverzorging.
€ 70,–

Premium Barber Face Cleansing

Uitgebreide gezichtsbehandeling met face wash, reinigend masker, gezichtsmassage en hydraterende en voedende huidverzorging.
€ 70,–

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wil je een behandeling boeken? Maak dan een afspraak via de button.

Afspraak maken

Over HIS Amsterdam

Bij HIS Amsterdam knippen we je haar en scheren of trimmen we je baard. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het waxen van lichaamshaar, een massage en een gezichtsbehandeling. Kom langs voor één van onze behandelingen of shop je favoriete items in onze scheerwinkel.

Contactgegevens

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks