Premium Barber & Men Store — Amsterdam

Barbier Amsterdam

Bij HIS Amsterdam kun je terecht voor een knipbeurt, een scheerbeurt en baardverzorging. Onze barbiers hebben oog voor detail en zijn experts als het aankomt op de traditionele scheertechnieken. In onze barbershop streven we naar een totaalbeleving, waarbij je echt even helemaal ontspant. Maak nu een afspraak bij HIS barbier in Amsterdam.

Afspraak maken

Specialist voor baard laten trimmen Amsterdam

Een baard maakt je look helemaal compleet. Maar dan moet deze er wel goed uitzien. Net als je kapsel verdient ook je baard de juiste aandacht. Wanneer je een volle baard hebt, is het aan te raden deze regelmatig te laten trimmen. We halen bijvoorbeeld de dode puntjes eraf en brengen je baard weer in vorm. Wil je je baard de beste verzorging geven? Dan is HIS jouw specialist. Wij zijn dé allround barbier in Amsterdam en bieden uiteenlopende baardbehandelingen aan. Uiteraard mag je ook bij ons terecht voor een gladgeschoren kin.

Baard scheren met authentieke behandelingen

Bij HIS Amsterdam ervaar je het ultieme scheergenot. We werken met klassieke scheermethodes en maken hierbij bijvoorbeeld gebruik van een open mes in combinatie met warme of verkoelende handdoeken. Kies bijvoorbeeld voor een All-In Hot Towel Clean Shave; Bij deze scheerbeurt is een hydraterende aftershavebehandeling inbegrepen. De Barber Shave Facial; combineert een glad scheerresultaat met uitgebreide huidverzorging. Onze Premium Clean Shave behandeling bestaat uit een klassieke scheerbeurt met warme handdoeken, koude handdoeken, beschermende verzorging en een gezichtsmassage.

Baard laten trimmen en stileren

Uiteraard is het mogelijk om je baard te laten trimmen in Amsterdam met extra’s. Een behandeling die dan geschikt is voor jou is de; All-In Precision Beard Shape & Trim. Hierbij knippen en stijlen we je baardharen tot in de kleinste details, scheren we tevens de huid onder je kin en verzorgen we je baard met baardolie ne baardbalsem. Om een volle baard te trimmen, stileren, wassen en conditioneren kies je voor een Premium Beard Shape behandeling.

Prijslijst barbier behandelingen

All in Precision Beard Shape

Het trimmen, knippen, scheren en stileren van de baard. We knippen en trimmen je baardharen tot in detail, scheren je huid en reinigen de huid eronder.
€ 37,50

Beard Color

Het in een natuurlijke tint kleuren van je grijze baardharen. (Geen volledige grijsdekking)
€ 30,–

Premium Beard Shape

Het trimmen, stileren en conditioneren van de volle baard. Het wassen en conditioneren van je baard, het knippen, trimmen en stileren van je baardharen tot in detail, het verzorgen van de baardharen en de huid eronder.
€ 50,–

All in Hot Towel Clean Shave

Klassiek scheren op authentieke wijze met het traditionele open mes, warme handdoeken, rijkelijk schuim en een hydraterende aftershave balsem.
€ 37,50

Premium Clean Shave

Hot Towel Shave op Amerikaanse wijze. Omvat een klassieke scheerbeurt met warme handdoeken, koude handdoeken, verfrissende aftershave, gezichtsmassage en beschermende verzorging.
€ 52,50

Barber Shave Facial

Een scheersessie met gezichtsverzorging ineen. Het ultieme scheergenot! In 5 basisstappen: Clean, Prepare, Shave, Skin Feed en Aftercare.
€ 62,–

All-in Barber Head Shave

Het glad scheren van het hoofd met het traditionele open mes, warme handdoeken en afsluitend een beschermende verzorging.
€ 40,–

Bestel je scheerproducten bij HIS barbier Amsterdam

Wil je regelmatig je baard laten scheren in Amsterdam en tussendoor zelf verzorgen? Dan verkopen we scheerproducten van diverse topmerken. Bestel ze via de site of kom naar onze barbershop.

Heb je nog vragen over een van de baardbehandelingen? Neem dan contact op door te bellen via 020-4211040. Een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button.

Afspraak maken

Over HIS Amsterdam

Bij HIS Amsterdam knippen we je haar en scheren of trimmen we je baard. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het waxen van lichaamshaar, een massage en een gezichtsbehandeling. Kom langs voor één van onze behandelingen of shop je favoriete items in onze scheerwinkel.

Contactgegevens

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks