Premium Barber & Men Store — Amsterdam

Waxen Amsterdam

We zien dat waxen en het ontharen van het lichaam in het algemeen bij mannen steeds populairder wordt. Tegenwoordig kiezen steeds meer mannen ervoor om ongewenst lichaamshaar te laten waxen. Lichaamsbeharing waxen heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Mocht je je toch niet willen laten waxen maar wil je wel van je lichaamshaar af dan trimmen of scheren wij je lichaam. In onze barbershop in Amsterdam leggen we je graag de voordelen van de verschillende ontharingsmethoden aan je uit en helpen we je snel en zonder irritatie van je lichaamsbeharing af. Kijk hieronder voor een volledig overzicht van onze behandelingen voor lichaamsontharing. Maak nu een afspraak bij onze shop in hartje Amsterdam.

Afspraak maken

Dé specialist voor mannen waxen Amsterdam

Misschien vind je haargroei op je lichaam of op bepaalde plekken van je lichaam zoals borst, billen, benen of intieme delen vervelend en ben je daar liever glad. Wil je speciaal voor de vakantie een lichaam zonder beharing? Het laten waxen van je lichaam biedt uitkomst. Zelf aan de slag gaan of je partner vragen dit voor je te doen leidt hoogst waarschijnlijk tot een pijnlijke en niet succesvolle sessie. Het efficiënt en pijnloos waxen van een mannenlichaam vereist de nodige expertise en is een echt specialisme. Bij HIS hebben we een wax barber die precies weet welke waxmethode hij bij jou moet toepassen. Uiteraard mag je ook bij ons terecht voor een gladgeschoren of getrimd lichaam.

Lichaamshaar laten scheren of trimmen door de barbier

Bij HIS Amsterdam scheren we natuurlijk het gezicht. Eigenlijk is het vanzelfsprekend dat we op dezelfde wijze ook je benen, armen, borst rug, billen en schaamstreek scheren. Ook nu gebruiken we het barbiersmes en is er een pre shave behandeling met warme handdoeken en een after shave behandeling met hydraterende huidverzorging. Wordt het toch te gevoelig; dan gebruiken we een smooth shaver. Wil je niet al je lichaamshaar kwijt maar wel minder; dan trimmen we je lichaamshaar evenzo makkelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om de verschillende ontharingsmethoden waxen, scheren, en trimmen te combineren.

Prijslijst lichaamshaarbehandelingen

BODY WAX

Barber Back & Shoulders Wax

Smooth Back & Shoulders? Onze Wax Barber maakt jouw Rug & Schouders geheel glad. Een Back & Schouder Wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van rug & Schouder en een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcreme.
€ 42,50–

Barber Chest & Abs Wax

Liever een gladde borst en buik? Onze Wax Barber maakt je borst en buik geheel glad. Een Chest & Abs Wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van borst & buik en een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 42,50–

Barber Arms Wax

Wil je geen haar op je armen? Onze Wax Barber waxt je armen super glad. Een arms wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van beide boven en onder armen en een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 42,50–

Barber Legs Wax

Geen harige benen meer. Onze Wax Barber waxt je benen snel en vakkundig glad. Een Legs Wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van beide boven- en onderbenen en een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 62,50–

Barber Bottom & Crack Wax

Blote billen! Onze Wax Barber waxt snel en vakkundig je haar van je kont. Een Bottom & Crack Wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van je billen en bilnaad en een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 42,50–

Barber Brazilian Man Wax

Geen haar op je schaamstreek? Onze Wax Barber waxt snel en vakkundig de haren van je schaamstreek en intieme delen. Een Brazilian man wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van de penis, scrotum en schaamhaarstreek èn een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 42,50–

Barber Hollywood Men Wax

Voor een complete ontharing van alle intieme lichaamsdelen vraag je onze Wax Barber om een Hollywood Men Wax. De Hollywood Men Wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van de penis, scrotum, schaamstreek en de bilnaad èn een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 62,50–

Barber BSC Wax

Ga je op vakantie? Met de Back Sack Crack Wax ben je er helemaal klaar voor. De Wax Barber verwijdert de ongewenste haren van je schouders, rug, billen, bilnaad, penis & scrotum inclusief een pre wax behandeling en een aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 120,––

Barber Total Body Wax

Een Haarloos Lichaam. Onze Wax Barber verwijdert al je lichaamshaar. De Total Body wax omvat een pre wax behandeling, het waxen van alle lichaamsdelen en een Barber aftercare met een reinigende lotion en een verkoelende huidcrème.
€ 260,––

Afspraak maken

BODY SHAVE

Barber Back & Shoulders Shave

Smooth Back & Shoulders? Onze Barber scheert op authentieke wijze jouw Rug & Schouders geheel glad. Een Back & Schouder Shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van rug & Schouders en een Barber aftercare met een hydraterende lotion.
€ 40,––

Barber Chest & Abs Shave

Liever een gladde borst en buik? Onze Barber scheert op authentieke wijze je borst en buik geheel glad. Een Chest & Abs shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van borst & buik en een Barber aftercare met een hydraterende lotion.
€ 40,––

Barber Arms Shave

Wil je geen haar op je armen? Onze Barber scheert je armen op authentieke wijze super glad. Een arms shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van beide boven en onder armen en een Barber aftercare met hydraterende lotion.
€ 40,––

Barber Legs Shave

Geen harige benen meer. Onze Barber scheert je benen snel en vakkundig op authentieke wijze glad. Een Legs shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van beide boven- en onderbenen en een Barber aftercare met een hydraterende lotion.
€ 60,––

Barber Bottom & Crack Shave

Gladde billen! Onze Barber scheert snel en vakkundig op authentieke wijze je haar van je kont. Een Bottom & Crack shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van je billen en bilnaad en een Barber aftercare met een hydraterende lotion.
€ 40,––

Barber Brazilian Man Shave

Geen haar op je schaamstreek? Onze Barber scheert snel en vakkundig op authentieke wijze de haren van je schaamstreek en intieme delen. Een Brazilian man shave omvat een pre shave behandeling, het waxen van de penis, scrotum en schaamhaarstreek èn een Barber aftercare met een hydraterendelotion.
€ 40,––

Barber Hollywood Men Shave

Voor een complete ontharing van alle intieme lichaamsdelen vraag je onze Barber om een Hollywood Men Shave. De Hollywood Men Shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van de penis, scrotum, schaamstreek en de bilnaad èn een Barber aftercare met een hydraterende lotion.
€ 60,––

Barber BSC Shave

Ga je op vakantie? Met de Back Sack Crack Shave ben je er helemaal klaar voor. De Wax Barber verwijdert de ongewenste haren van je schouders, bovenarmen, rug, billen, bilnaad, penis & scrotum inclusief een pre shave behandeling en een aftercare met een hydraterende lotion.
€ 120,––

Barber Total Body Shave

Een Haarloos Lichaam. Onze Barber verwijdert al je lichaamshaar. De Total Body Shave omvat een pre shave behandeling, het scheren van alle lichaamsdelen en een Barber aftercare met een hydraterende lotion.
€ 260,––

Afspraak maken

BODY TRIM

Barber Back & Shoulders Trim

Minder haar op je rug? Onze Barber trimt je haren op je rug en schouders inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 30,––

Barber Chest & Abs Trim

Weg met een te harige borst en buik? Onze Barber trimt je haren op je borst en buik inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 30,––

Barber Arms Trim

Minder haar op je armen. Onze Barber trimt de haren van je armen inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 30,––

Barber Legs Trim

Geen te harige benen meer. Onze Wax Barber trimt je benen snel en vakkundig glad inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 50,––

Barber Bottom & Crack Trim

Minder haar op je billen! Onze Barber trimt de haren van je kont inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 37,50–

Barber Brazilian Man Trim

Een goed verzorgde schaamstreek? Onze Barber trimt vakkundig de haren van je schaamstreek en intieme delen inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 37,50––

Barber Hollywood Men Trim

Alle intieme lichaamsdelen netjes getrimd! Voor het trimmen van alle intieme lichaamsdelen vraag je onze Wax Barber om een Hollywood Men trim. De Hollywood Men trim omvat het trimmen van de haren van de penis, scrotum, schaamstreek en de bilnaad inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 55,––

Barber BSC Trim

Ga je op vakantie? Met de Back Sack Crack trim ben je er helemaal klaar voor. De Barber trimt de ongewenste haren van je schouders, bovenarmen, rug, billen, bilnaad, penis & scrotum inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 90,––

Barber Total Body Trim.

Je hele Lichaam getrimd?. Onze Wax Barber trimt snel en vakkundig al je lichaamshaar inclusief een reinigende en hydraterende nabehandeling.
€ 190,––

Afspraak maken

Over HIS Amsterdam

Bij HIS Amsterdam knippen we je haar en scheren of trimmen we je baard. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het waxen van lichaamshaar, een massage en een gezichtsbehandeling. Kom langs voor één van onze behandelingen of shop je favoriete items in onze scheerwinkel.

Contactgegevens

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks