Waxen


Waxen mannen: Rug schouders, borst, buik, benen, armen, billen, intieme delen “Boyzilian Wax”: schaamstreek, bilnaad, brazilian wax

Waxen en ontharen is populair onder mannen. Het waxen van Rug, Borst, Billen en schaamstreek is gewild. Zelfs een lichaam zonder haar is gewenst.

Mannen houden niet van zelf waxen en willen weinig gedoe. Snel, pijnloos en zonder irritatie zijn verder de criteria. Het waxen van mannen is een echt specialisme. HIS Barber Amsterdam maakt gebruik van verschillende soorten wax en methoden afgestemd op de mannenhuid en de specifieke individuele behoefte van de man. De waxbehandeling begint met het voorbereiden van de huid op het waxen, het afstemmen van de wax op type huid en huidzone, de waxbehandeling, en de nabehandeling van de huid. De mannelijke specialist is getraind volgens een speciaal ontwikkelde methode. De techniek zorgt ervoor dat je haren snel, effectief en met zo min mogelijk pijn worden verwijderd. De combinatie van waxmaterialen, waxmethode en waxtechniek zorgt voor de beste harsresultaten voor mannen.

Bij de eerste waxbehandeling wordt bekeken hoe je huid reageert en welke behandelmethode voor jou het beste resultaat oplevert. In het algemeen kan gesteld worden dat na een aantal keren waxen het lichaamshaar trager groeit en minder wordt.

Book Now! Reserveer Nu!

De kosten voor waxen mannen zijn:
Oksels € 22,50
Borst & Buik € 42,50
Rug & Schouders € 42,50
Armen € 42,50,
Benen € 62,50
Billen & Bilspleet, € 42,50
Brazilian Wax : Penis & Scrotum & Schaamstreek € 42,50
Hollywood Wax: Penis & Scrotum & Schaamstreek & bilnaad € 62,50
BSC Wax: Rug, Schouders, bilnaad, schaamstreek, scrotum € 120
Full Body Wax € 245,–

Vragen over waxen mannen, boyzilian wax of ontharen mannen lichaam bel gerust of mail ons: 0204211040 info@hisamsterdam.nl